+31643561267 |   info@getpersonalnow.nl

Wie Zijn Wij?

Get Personal Now is een organisatie dat zich met veel passie inzet voor een gezonde en evenwichtige leefstijl. Onze missie is zoveel mogelijk mensen te helpen hun vitaliteitsdoelen te behalen d.m.v. kennisoverdracht, vaardigheden ontwikkeling en persoonlijke aandacht met zelfredzaamheid als doel.

Onze Programma's zijn gefundeerd op 4 pijlers:

Beweging & Plezier / Voeding & Leefstijl / Ontspanning & Balans / Pro-activiteit & Gedrag

Waar kunnen wij je mee helpen?

Persoonlijke training

Ieder lichaam zit anders in elkaar en ieder persoon heeft een andere doelstelling. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met u een gericht actieplan te maken om tot het gewenste resultaat te komen.
Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw doelen bepaald. Vervolgens wordt een passend pakket en plan besproken.

Kleine groepstraining

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Personal Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep van 3 tot 6 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en plezier staan te allen tijde centraal.

Medische fitness

Beperkte bewegingsvrijheid en pijn kunnen veel invloed op je plezier in het leven hebben. Wij zetten ons graag in om een bijdrage te leveren aan je kwaliteit van leven. Op een verantwoorde en persoonlijke wijze geven wij je de aandacht zodat je weer beter kunt bewegen, fitter wordt en lekkerder in je vel komt te zitten

Afvalmenu's op maat

Wat onze begeleiding anders maakt dan andere programma's is de persoonlijke aanpak. Met een deskundige voedingscoach en een voedingsprogramma dat prettig, lekker en gevarieerd is. De eetschema’s zijn op maat voor uw gemaakt en ook nog eens gemakkelijk te volgen. Het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt en het hele gezin kan mee doen.

Voor wie? Mensen die:

  • 4 tot 8 kilo willen verliezen in een kwartaal
  • Niet willen crashen
  • Op zoek zijn naar iets blijvends
Sportvasten

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 30.000 Sportvasters deze trainingsmethode omarmd, hun gemiddelde resultaten waren als volgt:

  1. Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  2. Meer energie & een fitter gevoel
  3. Verbeterde sportresultaten
  4. Gem. 3 tot 7 centimeter minder buikomvang
Detox protocol

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen.

De voordelen van effectief ontgiften zijn:

• Tot 4 kilo gewichtsverlies
• Een versterkte darmflora
• Meer energie en een fitter gevoel
• Een mooiere huid

Transformatie Programma

Dit is een traject die de focus legt op totaal verandering. Betekenende dat, naast het fysieke aspect, er ook aandacht besteedt wordt aan andere belemmerende factoren die je weerhouden je (gezondheid)doelen te bereiken. Wil je inhoudelijk meer weten over op maat gemaakte gecombineerde leefstijlinterventies? Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Ervaringen

Partners

WhatsApp chat