+31643561267 |   info@getpersonalnow.nl

Maid in Full

Get Personal Now is de Maid in Full partner in Fitness & Gezondheid. Onze missie is om onze kennis enthousiast en effectief over te brengen, zodat mensen hun persoonlijke vitaliteitsdoele bereiken. Om een veilige omgeving te garanderen, gebruiken we een aantal selectiecriteria voor onze persoonlijke trainers, masseurs en coaches.

Uw werknemers zijn het kloppende hart van uw organisatie. Daarom is het principe ‘zorg voor uw mensen’ een essentieel concept dat door toonaangevende organisaties wordt toegepast om een geweldige werkomgeving voor hen te creëren. Een plek waar mensen gewaardeerd, betrokken, productief en succesvol zijn.

Scherpe oplossingen
Vitaliteit gaat niet alleen over fysieke en mentale gezondheid. Het gaat over plezier, energie, het focussen op de belangrijke dingen in het leven, zoals quality time, vrienden en familie. Door uw werknemers te ondersteunen in alle aspecten van hun gezinsleven, helpt u hen om op hun best te zijn, niet alleen buiten het werk maar vooral ook op het werk.

Daarom werken we graag samen met partners die dezelfde waarden en principes delen. Als er overeenstemming is, kan er waarde worden toegevoegd en aanvullende aspecten worden gebruikt om elkaar in staat te stellen en door te gaan waar de meeste mensen / bedrijven stagneren. Een van onze zeer gewaardeerde partners is Maid In Full. Samen met hen helpen we werkgevers om hun mensen optimaal te laten functioneren en de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers naar een hoger niveau te tillen.

Maid in Full

Is een thuis- en zakelijke dienstverlener die bedrijven faciliteert met ondersteunende en modulaire build-services. Hiermee kunt u als aanvrager uw wensen met betrekking tot uw services in en rond uw huis en / of bedrijf personaliseren. Het faciliteert in een breed scala aan diensten en kan in bijna al uw wensen voorzien als het gaat om uw eigen persoonlijke facilitaire diensten vanuit het comfort van uw eigen huis.

Home Services
Zoals Handig / reparateurs, Loodgieters, Verhuizers, Tuinonderhoud, Timmerlieden, Glazenwassers, Interieurstylisten, Diverse schoonmaakdiensten, Ongediertebestrijding, Opslagruimten

Familiezorg & Ondersteuning
Zoals babysitters, au pairs, kindermeisjes, ouderenzorg, hondenuitlaters, huisdieroppassers, privékoks, shopping-service, persoonlijke assistenten, wasserijservice, docenten thuis

Schoonheid en welzijn
Zoals Pedi- & Manicure, Haar & Make-up, Wimpers & Brows, Ontspanning & Therapeutische massages, Lypo-massage, Huidbehandelingen.

Fitness en vitaliteit
Zoals persoonlijke (buiten) trainers, yogadocenten, voeding- en balanscoaching, (sport) masseurs.

Andere diensten
Zoals evenement- en feestplanning thuis, workshops thuis Computerondersteuning thuis en nog veel meer!

Waarom klanten Maid in Full aanbevelen

Huis Management

Verschillende services vanuit uw eigen huis, alles onder één dak!

Betaalbare

Prijzen vanaf € 13,90 per uur

Betrouwbaar

Al hun service-providers zijn zorgvuldig geselecteerd en doorgelicht.

Familiezorg & Ondersteuning

Hun klanten zijn onze familie, ze doen alles met toewijding en zorgzaamheid.

Contact Ons
Snelle ondersteuning: Via telephone, e-mail, Whatsapp of chat Email: info@maidinfull.nl Tel: +31(0)36 - 2064083
WhatsApp chat