+31643561267 |   info@getpersonalnow.nl

Oprichtster en Coach

Na ruim 12 jaar posities als Teamleader Grootboek en Assistant Controller te vervullen, ontdekte Luz Adriana Jaramillo dat een van haar talenten is het inspireren, en letterlijk en figuurlijk 'in beweging' brengen van individuen en groepen. In 2016, ná een burn-out, besloot ze haar passie na te jagen en begon ze haar Personal Coach bedrijf. Nu bijna 4 jaar verder heeft ze niet alleen ruim 300 mensen persoonlijk mogen begeleiden, maar is ze ook Gecombineerde Leefstijlinterventie Coach (Post HBO GLI-coach) met een beweegspecialisatie in chronische ziekte. Daarnaast zet zij zich ook in de volgende generatie personal trainers te onderwijzen en op weg te helpen als docent.

Als gedreven ondernemer, met de nodige ervaring in het bedrijfsleven, en als moeder, weet ze als geen ander dat een thuis-werkbalans een belangrijke voorwaarde is voor productiviteit en succes. Wat ze echt had opgemerkt, is dat aandacht voor het fysieke aspect alleen niet voldoende is om optimale resultaten te bereiken en te behouden. Daarom benadrukt zij balans, duurzaamheid en zelfredzaamheid in haar vitaliteitsprogramma's en interventies.

Luz: "Alles wat ik doe is vanuit de kracht van samenwerken. Ik geloof in het creëren van een community waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Ik geloof in anders denken, anders handelen en anders leren. Op een wijze dat haalbaar, realistisch maar vooral fun is! Met onze mentale & fysieke maatprogramma's, brengen wij kennis en vaardigheid over. Dit zodat mensen de duurzame transformatie, waar ze zo naar verlangen, ondergaan en zelfredzaamheid een onderdeel wordt van hun leven."
WhatsApp chat